Skip to main content

Huisautomatisering

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, stel ze direct hier!

Huisautomatisering met eNet Smart Home

Betaalbare draadloze huisautomatisering met eNet SMART HOME

Stelt u zich eens voor dat u eenvoudig het licht op de gewenste stand zet met één druk op de knop. Of dat de jaloezieën automatisch dicht of opengaan. Huisautomatisering, of domotica, brengt deze situaties binnen handbereik. En dat zónder te verbouwen.

eNet SMART HOME past in elke situatie en wordt geïnstalleerd zonder muren open te breken of nieuwe bekabeling aan te leggen. En als u toch verhuist, dan neemt u het hele systeem probleemloos met u mee.

Huisautomatisering zoals eNet SMART HOME komt tegemoet aan de wensen van vele bewoners om slimme functies binnen de eigen vier muren te kunnen gebruiken. Het systeem is te koppelen met verschillende apparaten voor een optimale bediening. U past niet alleen gemakkelijk de instelling ter plekke aan, u kunt zelfs vooraf scènes programmeren. Zo staan alle lampen en jaloezieën direct op de juiste stand. De eNet SMART HOME stuurt u aan met zenders aan de wand, een handzender of via uw smartphone. U kunt ze overal in huis laten monteren. Een nieuwe dimensie op het gebied van comfort

Met de eNet smart home app legt u alle instellingen voor uw Smart Home vast. Hij werkt niet alleen op uw smartphone, maar ook op de bedieningspanelen van Gira en Jung.

Schakel uw lampen comfortabel aan en uit, hetzij ruimte voor ruimte, per verdieping of gewoon met één tik op de app allemaal tegelijk in uw gehele woning. Of creëer bijzondere verlichtingsscenario’s in de eNet SmartHome app. Richt bijvoorbeeld een verlichtingsscenario in voor het diner, elke lamp in de eetkamer wordt gedimd tot een gezellig verlichtingsniveau. Sfeervoller dan welk kaarslicht ook.

Of pas de verlichting gewoon aan uw dagritme aan. Precies op het tijdstip waarop u ‘smorgens het huis verlaat, worden uw lampen in het hele huis uitgeschakeld. Vergeten lampen die de hele dag branden, behoren met eNet Smart home tot het verleden.

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek is gecertificeerd eNet Smart Home Service Partner.