Skip to main content

Stofzuigsysteem

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, stel ze direct hier!

AstroVac centrale stofzuiginstallaties

Het is prettiger wonen en werken in een schone en frisse omgeving. Een stofzuigsysteem zorgt voor die schone en frisse omgeving. Een conventionele stofzuiger blaast de opgezogen lucht terug de ruimte in. Hoe goed die lucht ook gefilterd is, ze bevat altijd nog kleine, schadelijke stofdeeltjes, zoals restproducten van de huisstofmijt, schimmels, bacteriën en pollen. Funest voor mensen die daar gevoelig voor zijn, zoals carapatiënten. Maar een stofzuigsysteem is niet alleen voor carapatiënten een verademing, want iedereen heeft baat bij schone lucht.

Astro Vac

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek installeert stofzuigsystemen van het merk Astro-Vac. In een afgelegen ruimte wordt een krachtige stofzuigunit geïnstalleerd en per verdieping worden één of meerdere stofzuigcontacten aangebracht. De slang inpluggen en het stofzuigsysteem doet zijn werk. Een stofzuigsysteem kan zowel in een woonhuis als in een bedrijf (zoals bv. timmerwerkplaatsen en autobedrijven) geleverd en aangesloten worden.

Schoner

De stofzuigunits van AstroVac zijn voorzien van een extra aansluiting om de vuile lucht direct naar buiten af te voeren. Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger. Zo bent u het stof en het ongedierte dat is opgezogen voor 100% kwijt. Schoner kan niet!

Stiller

De stogzuigunits van AstroVac worden altijd buiten de leef- of werkruimte geplaatst. Tijdens het stofzuigen hoort dus alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor in de stofzuigunit. U stofzuigt niet alleen schoner, maar vooral ook stiller. Dat is wel zo aangenaam!

Sterker

De stofzuigunits van AstroVac hebben grote motoren en daardoor veel meer zuigkracht. Een conventionele stofzuiger zou met zo’n grotere motor veel te zwaar worden. Onze stofzuigunits worden aan de wand bevestigd en leveren wel de zuigkracht die u altijd al had gewild.