Over ons

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek bestaat in 2021 ruim 39 jaar. Op 1 januari 1982 richtten Jan en Els de Bruijn een eenmanszaak op als elektro- installatiebedrijf. Op 01-01-1990 wordt het bedrijf een VOF. Onder de naam 'Elektrotechnisch Installatieburo Jan de Bruijn' hadden zij een elektrotechnisch installatiebedrijf alsmede een detailhandelbedrijf in witgoed en kleine huishoudelijke apparaten, alsmede de reparatie ervan in de ruimste zin van het woord. In 1994 stoppen zij met de verkoop van witgoed en richten zich volledig op het elektro installatiebedrijf. Op 01-01-2006 nemen zoon Jeroen en zijn vrouw Sandra de zaak over van Jan en Els de Bruijn. Vanaf dat moment wordt ook de tak beveiligingstechniek toegevoegd aan het bedrijf en gaan zij verder onder de naam 'Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek.

Jan de Bruijn Elektro- en beveiligingstechniek heeft een achttal disciplines in huis die onder de kop DIENSTEN zijn opgenomen. Deze disciplines worden allen vakbekwaam uitgevoerd.

Hieronder vindt u een aantal foto's van door ons uitgevoerde projecten.

Jan de Bruijn Elektro- en beveiligingstechniek is aangesloten bij Techniek Nederland.

En gecertificeerd VEB beveiligingsbedrijf.

Onze projecten

Nieuw aangelegde tuin met zwembad voorzien van diverse wandcontactdozen en buitenverlichting.

Hier verlichting geleverd en gemonteerd van het merk SLV Lagotronics. Zowel de wandlampen, grondspots als de verlcihting om begroeing aan te lichten.

De SAMRINA prikspots zijn een groene keuze. Deze armaturen van SLV zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycelde kunststoffen.

NIEUWBOUWWONING IN HILVARENBEEK

In opdracht van de klant hebben wij deze mooie nieuwbouwwoning in een nieuwbouwwijk mogen voorzien van een complete elektrische installatie. Zowel de gehele elektrische installatie van wandcontactdozen en lichtpunten tot dimmers, eNet woonhuisautomatisering, inbraak en camera bewaking.

diverse stoppenkasten vervangen voor een groepenkast met installatieautomaten

Met enige regemlaat vervangen wij als gecertificeerd elektrotechnisch installatiebureau een groepenkast.

De stoppen- of groepenkast in uw meterkast is het hart van uw elektrotechnische installatie. Daarom is het belangrijk dat deze aan alle eisen van de moderne tijd voldoet. Een groepenkast vervangen of uitbreiden is nodig in een aantal gevallen.

Als u een oudere woning gaat moderniseren.

Als u uw groepenkast wilt uitbreiden. 

Als u extra stopcontacten in uw woning gaat plaatsen.

Als u een nieuwe keuken heeft gekocht, omdat deze dan waarschijnlijk is voorzien van vele nieuwe apparatuur met meer vermogen.

Bij de aanschaf van andere grootverbruikers. Denk aan wasmachine/ droger/ warmtelamp/ sauna/ jacuzzi/ oplaadpunt elektrsiche auto/ plaatsen van zonnepanelen

Heeft u toekomstige verbouwings- uitbreidingsplannen houd dan rekening met uitbreidingen van uw elektrische installatie. Het is eenvoudiger en goedkoper om in een keer uw groepenkast te vervangen of uit te breiden, dan om dit in meerdere stappen te doen.

TIP: laat het vervangen van een groepenkast altijd aan een professional over; kleine fouten of misberekeningen kunnen namelijk grote nadelige gevolgen hebben.

 

KIOSK  DIESSEN EN KIOSK EN KERKTOREN HILVARENBEEK VOORZIEN VAN NIEUWE VERLICHTING

In opdracht van de Gemeente Hilvarenbeek hebben wij het Kiosk In Diessen, het Kiosk in Hilvarenbeek en de kerktoren in Hilvarenbeek voorzien van nieuwe ledverlichting.

Ledarmaturen die weer vele jaren mee gaan.

NIEUWBOUWWONING

In de Gemeente Hilvarenbeek hebben wij voor een nieuwbouwwoning de gehele elektrische installatie mogen verzorgen.

Van lichtpunten tot verlichtingsarmaturen en van inbraak tot camera installatie.

Deze woning is voorzien van een eNet Smart Home installatie waarmee de bewoners hun verlichting geheel kunnen bedienen met hun smartphone,  met bedieningstoetsen op de wand of dmv spraakbediening.

De verlichting die we hier veelal hebben mogen leveren is van het merk SLV Lagotronics.

Een mooi project met een erg mooi resultaat!

SPONSORING

De verenigingen in Hilvarenbeek dragen wij een warm toe.

Jaarlijks sponsoren wij dan ook diverse clubs en verenigingen zoals;

Wandelvierdaagse Hilvarenbeek, tennisvereniging de Ypelaer, hockeyclub Hilvarenbeek, Museum de Doornboom, Kindervakantieweek Hilvarenbeek, Carnavalsverenigingen

ETALAGE VERLICHTING

Bij Wijnkoperij van Bilsen aan de Korvelseweg te Tilburg hebben wij in januari 2020 de etalageverlichting mogen aanpassen. Hier is gekozen voor de wijnflessen van het merk Bailey's. Een toepasselijke verlichting in een erg mooie etalage.

 

Oplaadpaal elektrische auto's

Duurzaam rijden vermindert de CO2-uitstoot. Voor onze klant,  Tricorp Workwear in Rijen, mochten wij een laadpaal leveren en plaatsen van Mennekes 22SW

 

nieuwbouwwoning in de Gemeente Hilvarenbeek.

De leidingen zijn aangebracht op de 1e en 2e verdiepingsvloer.

Het leidingwerk is afgetekend. Nu kunnen de dozen gezet en de leidingen in de wand gelegd worden.

Verbouwing Vrijthof 11 voor Gemeente Hilvarenbeek

Voor de Gemeente Hilvarenbeek, Infopunt Hilvarenbeek en Ondernemend Hilvarenbeek verzorgden wij de elektrische aanpassingen in de verbouwing van het pand Vrijthof 11. Hier zijn sinds 1 februari 2019 Infopunt Hilvarenbeek en Ondernemend Hilvarenbeek samen gekomen. 
Hier ziet u in een aantal foto's het begin van de verbouwing en het eindresultaat.

Laadstation voor elektrische auto

Vandaag een klant voorzien van een laadstation voor zijn elektrische auto.
Een wandlader van het merk Mennekes-Amtron met sleutelschakelaar en digitale kWh-meter.
Met een laad-vermogen van 22 kW., met vaste snoer van 7,5 meter en steker T2.
Door ons geleverd en gemonteerd zodat deze klant zijn elektrische auto voortaan aan huis op kan laden.

Verbouwing woonhuis

In een woonhuis in Hilvarenbeek, de verbouwing gerealiseerd voor aanbouw van nieuwe keuken.
Hierbij diverse lichtpunten voor extra sfeer geleverd en aangesloten.

ZONNEPANELEN GEPLAATST IN DE WOUWERDRIES IN HILVARENBEEK

Afgelopen vrijdag weer zonnepanelen geplaatst samen met Bouwbedrijf Mulders uit Diessen.
Op dit dak hebben wij 14 Monokristallijne zonnepanelen van 260 Wp geplaatst.
Met deze panelen wekt men 3640 Wp stroom op.

ZONNEPANELEN GEPLAATST IN HAAREN ( N.-BR.)

Op vrijdag 18 juli hebben wij, samen met Bouwbedrijf Mulders uit Diessen, een woonhuis in Haaren voorzien van 10 zonnepanelen.
10 Mono kristallijne zonnepanelen, full black á 260Wp.
Met deze panelen wekken de bewoners 2600Wp stroom op, werken zij mee aan een groener milieu en besparen zij ruim €. 450,00 per jaar op hun energierekening.

Glasvezel

CIF heeft in de Gemeente Hilvarenbeek glasvezel aangelegd, dus ook bij uw woning of bedrijfspand.
Het meest praktische is uiteraard als deze glasvezel in uw meterkast wordt aangesloten waar ook de huidige apparatuur hangt.
Nu kan het zo zijn dat er geen buisinvoering aanwezig is in uw meterkast waar CIF de glasvezel door naar binnen kan brengen, wat betekend dat zij een aansluiting zullen maken elders in uw woning.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden om deze glasvezel-aansluiting zonder hakken en breken toch te realiseren in de meterkast.
Zodat wanneer u overstapt naar glasvezel, uw huidige apparatuur hierop aangesloten kan worden en er geen losse bekabeling door uw woning gelegd wordt.

Over ons

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek bestaat in 2021 ruim 39 jaar. Op 1 januari 1982 richtte Jan en Els de Bruijn een eenmanszaak op als elektro- installatiebedrijf.

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek bestaat in 2021 ruim 39 jaar. Op 1 januari 1982 richtte Jan en Els de Bruijn een eenmanszaak op als elektro- installatiebedrijf.

Contact

  • Jan de Bruijn
    Elektro- en beveiligingstechniek
  • Slibbroek 24
  • 5081 NS Hilvarenbeek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • T: 013 505 31 64
  • M: 06 517 788 55
Privacy verklaring | Copyright © www.elektrojandebruijn.nl | Website gerealiseerd door:
  Van Laarhoven Websites