Skip to main content

Beveiliging

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, stel ze direct hier!

Erkend Beveiliginsgbedrijf

Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek is als beveligingsbedrijf aangesloten bij het VEB. Als VEB beveiligingsmonteur heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen wij ook aan de hoge kwaliteitseisen van het VEB. Als lid worden wij hierop ook ieder jaar gecontroleerd. Want alleen dan mogen wij de VEB kwaliteitsdocumenten en het VEB logo gebruiken. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf kunnen wij u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Als u kiest voor veiligheid, ga voor zekerheid en kies voor ons, als VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Beveiliging

Wie een woning of bedrijfspand bezit, koestert dat bezit. Als erkend beveiligingsinstallateur denken wij graag met u mee over een veilige oplossing die past bij uw wensen, uw pand en uw leefgewoonten.
De beveiliging van uw pand is bij ons dan ook in goede handen. Samen met u kijken we waar u graag detectoren geplaatst wilt hebben en waar wij als deskundige beveiligingsmonteur ze adviseren. Want beveiligen is maatwerk. Zowel voor uw nieuwbouw als bestaande bouw leveren wij gecertificeerde componenten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.
Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek staat graag voor u klaar om bij u te komen kijken en u te adviseren.

Onderhoud van uw inbraakbeveiligingssysteem

Om er zeker van te zijn dat uw inbraakbeveiligingssysteem naar behoren blijft werken bieden wij onderhoudscontracten aan. Jaarlijks voeren wij onderhoud uit aan uw inbraakbeveiligingssysteem zodat het goed functioneren gewaarborgd blijft.