Skip to main content

Elektrotechniek

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, stel ze direct hier!

Aanleg, onderhoud, reparatie en renovatie

Van huis uit zijn wij, Jan de Bruijn elektro- en beveiligingstechniek, gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, herstellen en renoveren van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om het bijmaken van een stopcontact, het herstellen van defecte verlichting, het aanpassen van de elektrische installatie i.v.m. een verbouwing, het vervangen van uw meterkast of het aanleggen van een volledige elektrische installatie voor een nieuwbouwwoning, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij nemen u de zorgen voor een complete en veilige elektrische installatie uit handen.

verbouw of nieuwbouw

Als klant levert u de bouwtekening aan van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Vervolgens gaan wij samen met u om de tafel zitten en worden uw wensen aangaande elektrotechnische- en eventueel inbraakbeveiligingsinstallatie besproken. We “lopen” samen met u door uw woonhuis en bespreken waar u wandcontactdozen, lichtpunten, schakelaars/ dimmers/ bewegingsmelders, camera’s ed zou willen hebben. Daarnaast bekijken we wat de wensen zijn aangaande automatisering in uw woonhuis. Dit alles om tot een complete elektrotechnische installatie te komen en een installatie die, wat betreft het gebruik, past bij uw woonwensen.
Wij beperken ons hierbij niet alleen tot de elektriciteitsleidingen, want ook telefoonvoorzieningen, tv-aansluitingen, internetaansluitingen, zonnepanelen, inbraak- en camerabewaking worden met u besproken, toegelicht en opgenomen in uw woonwensen. Waarbij wij blijven waken voor de kwaliteit en veiligheid.

Storingen

Ook voor storingen aan uw elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Is de stroom bij u uitgevallen? Heeft u last van kortsluiting? Of is uw verlichting of stopcontact defect?
Bel ons en wij komen de storing opsporen en oplossen. U kunt ons bereiken op 013-505 3164 en zijn wij 24/7 bereikbaar op ons mobiele nummer 06-51778855.
Daarnaast hebben wij zegelrecht, dus ook het vervangen van uw groepenkast of vervangen van de hoofdschakelaar behoort tot onze bevoegdheden.